Kirkeblad udsendt med billig porto

Kirkeblad udsendt med billig porto

Kirkebladsspecialist sikrer billig porto til kirker i hele landet

Kirkeblad udsendt med en billig porto, det er en drøm for mange menighedsråd. Mange sogne kommer fra årsskiftet i klemme mellem ønsket om at udgive kirkeblad, og det at PostNord stopper med at omdele kirkeblade.

Nu kan et trykkeri med speciale i kirkeblade hjælpe disse sogne. Det skyldes at de i forvejen redigerer, trykker og distribuerer mere end 100 kirkeblade fra hele Danmark.

Nu er trykkeriet blevet godkendt af Bladkompagniet  til at være special distributør af kirkeblade.

Kirkeblade målrettet modtagerne

Mange små sogne kan med denne ordning kan bevare en god og præcis omdeling. Samtidig kan menighedsrådet undgå at betale fuld brevporto,  som PostNord ellers lægger op til.

Jens Kristian Lynderup med en masse kirkeblade
Kirkeblad og porto. Jens Kristian Lynderup med en masse kirkeblade

En løsning fra Kirkebladet.nu

Hos firmaet Kirkebladet.nu er kundekonsulnet Jens Kr. Lynderup virkelig glad for den nye aftale. Han siger:

Det er klart, at vi som den eneste store leverandør af kirkeblade i Danmark har et ansvar for at finde den bedste løsning. Vi vil hjælpe sognene med at spare penge, hvis det er muligt. Derfor har vi arbejdet benhårdt på at finde en løsning, og den har vi nu.

Tidligere har det kostet cirka tre til fire kroner at omdele et kirkeblad. PostNord har bebudet at kirkeblade vil komme til at koster mindst det dobbelte. Men den nye aftale sikrer, at sognene kan slippe med omkring 5 kr. pr. kirkeblad.

Kirkebladet.nu er Kirkepartner. Klik og se kontaktinformation. 

Skriv et svar