Julekoncert 2016 kan du bestille nu hos NK Music

Julekoncert 2016 kan du bestille nu hos NK Music

Når vi fejrer Mariæ Bebudelsesdag i foråret, hvor Maria af englen får at vide, at hun skal føde Jesusbarnet, så ved vi at der kun er 9 måneder til Jul. Og med til julen hører en god julekoncert i kirken.

Julekoncerter 2016
Julekoncerter 2016 kan bookes på www.julekoncerter.dk

Med portalen www.julekoncert.dk er det blevet lettere at finde nogle musikere og booke julekoncert 2016 i god tid.

Portalen er helt ny. Den er udgivet af NK Music, som holder til i Rønne på Bornholm. NK Music er det største bookingbureau for julekoncerter. Indehaver Niels Kofoed forventer at komme op på over 100 julekoncerter i 2016 fordelt over hele landet.

-Jeg synes det er lidt sjovt, at man kan sidde her på Bornholm og lave julekoncerter over hele landet. Det er faktisk utroligt, siger han til Bornholms Tidende.

Niels Kofoed har mange kunstnere, som kan lave julekoncerter. Der er navne som Alberte, Allan Mortensen, Anne Dorte Michelsen, Anne Linnet, Caroline Henderson, Jesper Lundgaard, Jette Torp, Søs Fenger og Stig Rossen.

NK Music har i forvejen en lang række portalen til søgning og booking af musik. Der er 10 portaler med bl.a. foredrag, show og trylleri.

Læs mere om NK Musik på www.kirkepartner.dk

I forbindelse med fagmessen Møde & Eventmessen 2016 i Forum i marts blev NK Music kåret til Årets bedste foredragsbureau. Det var Sisse Fisker, der uddelte prisen ved Møde & Eventmessen.

Lydanlæg til kirker