Gudstjeneste live streaming med Sicom

Live streaming
Live streaming

Sicom leverer gudstjeneste live streaming løsninger

Streame gudstjeneste

Gudstjeneste live streaming med Streamer giver mulighed for enkelt, nemt og billigt at distribuere sit indhold via streaming. Dette kan have høj værdi, i en tid hvor kirkebygninger er lukkede.

Gudstjeneste live streaming med streamer

Kirken kan have brug for at sende sin gudstjeneste online til medlemmer af menigheden, som ikke er i stand til at komme i kirke.

Sicom leverer en professionel løsning til at streame gudstjenesten.

Konfirmandundervisning med streaming

Underviseren som gerne vil give sit indhold til flest mulige, kan drage fordel af livestreaming.

Ethvert kamera i HD-kvalitet kan anvendes. Det er ikke nødvendigt at investere i dyre kameraløsninger. Et konsumkamera vil være fuldt tilstrækkeligt til en Streamer-streaming.

Læs mere om professionel streaming

Fuld kontrol over dit indhold

Gudstjeneste live streaming med Streamer er desuden en af de sikreste måder at få en online gudstjeneste, som er professionel. Med Streamer har du som afsender fuld kontrol over dit indhold.

Når eventen slutter, kan indholdet udelukkende gemmes på den enhed, der sendes fra. Herfra vælger du selv, om dit indhold skal kopieres over på en USB disk eller uploades til en FTP-server, hvorfra det kan distribueres.

Giv ikke dit indhold til Facebook

På sociale medier som Google Play, Facebook og YouTube, har man som afsender ingen kontrol har over sit indhold. Du opgiver rettighederne til det. Med Streamer er det udelukkende afsenderen, der har adgang til indholdet efter endt streaming.

Skriv et svar