Konfirmander på blå mandag

Konfirmander-BlåMandag-2014-Foto-VisitHerning-
Konfirmander på Blå Mandag Foto-VisitHerning

Konfirmander på blå mandag i Herning

Forældre kan trygt sende konfirmander til blå mandag i Herning, hvor VisitHerning sørger for gode oplevelser.

VisitHerning har lavet et trygt program med faste mødetidspunkter. Konfirmanderne bliver transporteret rundt i busser. De kan shoppe i storcenter og gågade, se en god film og lege i Vandkulturhuset og Baboon City. Ind imellem er der andre aktiviteter og spisning. En medarbejder fra VisitHerning vil være tilgængelig hele dagen.

– Det er altid en fornøjelse at få besøg af konfirmander, som sætter sit præg på herningCentret, når de er til Blå Mandag. Vi håber at kunne give dem en oplevelse, der giver dem lyst til at besøge Herning igen”, udtaler Centerchef Kim Lauritsen fra herningCentret.

Herning er en by med events og begivenheder for alle aldersgrupper. Byen tiltrækker både store koncerter med verdenskendte stjerner og upcoming bands og live-underholdning.

Læs også Odense konfirmander møder H.C. Andersen

– ”Vil vil igen i år arrangere sjove aktiviteter på torvet i midtbyen, så de unge gæster får en ekstra en på opleveren”, fortæller Citychef Annette Hindkjær Hansen.

About Carsten Dybkjær 682 Articles
Jeg har arbejdet som sognepræst i 30 år. Samtidigt har jeg arbejdet med kommunikation. Min interesse for kommunikation og medier har jeg fået opdateret med en tillægsuddannelse i journalistik, diverse IT uddannelser, samt masterclass i kommunikation.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.