Bibelske billedmeditationer fra Viborg Domkirke

Pris: 198,00 kr.

Din pris: 49,00 kr.

Bibelske billedmeditationer fra Viborg Domkirke

Joakim Skovgaard malede i årene 1901-06 og 1912-13 sammen med en gruppe medarbejdere en lang række bibelske billeder på Viborg Domkirkes vægge, loft og hvælvinger. En totaludsmykning uden sidestykke i dansk kunsthistorie. Denne bog gengiver de fleste af billederne fra Viborg Domkirke – i en fornem fotografisk gengivelse. Billederne er forsynet med tolkning og bibeltekst samt en teologisk eftertanke og en bøn. I alt 52 afsnit, der kan bruges til meditation og bøn. En moderne bønnebog og en fornem kunsthistorie.

Omtale“En førsteklasses andagtsbog … Anmeldelsen ville blive for lang, hvis jeg skulle opregne alle bogens fortræffeligheder. Den er som skabt til natbordet – og morgenbordet – efter den daglige opstandelse. Og som en sober og fin gave – eksempelvis ved kirkelige lejligheder. Jeg tror, man kan glæde sig ved den længe. Fordi det er et så enkelt – og slidstærkt – koncept til en meget fornem pris.”
Kristeligt Dagblad.”Det er en næsten uudtømmelig bog. Uudtømmelig i skønhed, fordi teksterne er så smukke og billederne også er det … Det er stort.”

Udsalg Eksistensen