Vestjysk Skadedyrskontrol – skadedyrsbekæmpelse

– vi er eksperter i skadedyrsbekæmpelse i kirker og boliger

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Astrupvej 8, 6950 Ringkøbing, Danmark

GPS

56.168408, 8.356818


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Bekæmpelse af borebiller og andre skadedyr

– vi er eksperter i skadedyrsbekæmpelse i kirker og boliger

Bekæmpelse af borebiller er nødvendigt i mange kirker i dag. De små træædende skadedyr kan spise sig gennem både alter, kirkebænke og ikke mindst; trækonstruktionen, der bærer kirkens tag. Vi har gennem mange år hjulpet mange sogne og kirker med effektiv behandling mod borebiller og andre former for skadedyrsbekæmpelse.

Tegn på at du har brug for bekæmpelse af borebiller

Hvis du finder følgende tegn, er det om at komme i gang med bekæmpelse af borebiller:

  • Huller i træ – borebiller findes i alt fra spær og bjælker til bænke og andre træmøbler – borehullerne er ca. 1-2 mm store.
  • Savsmuld / boremel – under hullerne finder du en slags savsmuld, der egentligt er boremel. Det består af en blanding af savsmuld og billernes ekskrementer.

Det der sker, er at borebillernes larver, spiser sig rundt inde i træet. Det vil på sigt kunne betyde totalødelæggelse, så træet kollapser. Derfor er det især vigtigt at sætte ind med borebillebekæmpelse, når skadedyrene er begyndt at spise af spær og bjælker i tagkonstruktionen.

Hvor lever borebiller?

Borebiller lever i stort set alle træsorter. De har det rigtig godt i de blødere træsorter, og kan leve der i mange år. Borebillerne og især deres larver stortrives i fugtige rum, der har en høj luftfugtighed. Især bygninger der er over 40 år gamle er udsatte. Derfor kan en kirke være hårdt ramt af et borebilleangreb.

Fakta om borebiller – se video:

Det er borebillens larver, der er de store syndere. De bliver 5-6 mm lange, og de udvikles inde i træ over flere år. Larverne udvikles til borebillerne, der så flyver ud af hullerne i træet for at formere sig. Derfor er det om at komme i gang med en behandling af borebiller, når tegnene viser sig.
I Danmark findes der 3 borebillearter: den almindelige borebille (som på billederne), husbukke og splintvedbiller. Alle 3 arter er træædende.

Hvordan udføres bekæmpelse af borebiller?

Når vi udfører en behandling mod borebiller i en kirke, tager det 1-2 dage afhængigt af kirkens størrelse og omfanget af angrebet. Proceduren med bekæmpelse af borebiller skal gentages en gang mere, før borebillerne er væk. Vi anvender godkendte, miljøvenlige og skånsomme midler, og bruger forskelligt udstyr, alt efter omstændighederne i den pågældende bygning.
Se eventuelt  billedet i galleriet nedenfor, hvor vi står for en behandling mod borebiller i Ulfborg kirke.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på borebillebekæmpelse

Vi kommer gerne ud for at bedømme, om der er tale om borebiller eller ej. Samtidig kan vi vurdere omfanget, og du kan få en pris på borebillebekæmpelsen. Vi har yderst fair og konkurrencedygtige priser, og med mange års erfaring med skadedyrsbekæmpelse af borebiller, kan du trygt tage fat på os. Se mere på vores hjemmeside: VJSK.dk
Ring til Mogens Gade på tlf.: 22191269 eller Per Raun på tlf.: 30406117 – vi kører ud til bekæmpelse af borebiller i det meste af Danmark.

Andre skadedyr – ring for professionel skadedyrsbekæmpelse

Har du brug for hjælp til andre typer af skadedyrsbekæmpelse – eksempelvis rottebekæmpelse – så tag fat på Mogens Gade på tlf.: 22191269 – se mere på vjsk.dk

Bekæmpelse af borebiller i forskellige kirker i Danmark

Se billedgalleri herunder

 

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *