TRYGG Aps

ADRESSE & KONTAKT


GPS

55.8193428, 12.0157419


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


TJEK OG SIKRING AF GRAVSTEN

TRYGG Aps logo
TRYGG Aps logo

TRYGG Aps udfører sikring af gravsten og renovering af jernhegn

TRYGG ApS sikrer gravsten og monumenter med syrebehandlede rustfrie stålrør. Dette giver et flot resultat, da det ikke kan ses, og en lang holdbarhed. Stenen kan let løftes af rørene igen, hvis der f.eks. skal et nyt navn på stenen eller den skal flyttes. Ydermere, så kan graven let nedlægges.

Sådan sikres stenene:

Ved sikring løfter vi først stenen væk og tilpasser soklen. Herefter borer vi igennem soklen med en boreskabelon, så alle boringer bliver nøjagtige. Så placeres stålrørene i soklen og skæres til så længden passer. Næste trin er selve gravstenen. Her bores huller i bunden som passer nøjagtigt til soklen. Til sidst bliver stenen monteret. Monteringen sker forsigtigt ved at løfte stenen op over stålrørene og sænke stenen ned på soklen.

Stenen kan nu klare et skub eller træk på 90 kg. Hvilket er en del over mindste kravet på 35 kg.

TRYGG Aps giver 25 års garanti på alt udført arbejde.

Garantien gælder i 25 år. En forudsætning for garantien er at gravstedet eller arealet rundt om stenen er uberørt. Omkringliggende udgravninger eller kraftige trærødder, eller andet der forårsager skred i jorden omkring stenen vil medføre at garantien ikke dækker.

Prisgaranti og rabat

Vi har faste priser på alt arbejde samt prisgaranti, så skulle I få et tilbud, der er billigere end vores, så matcher vi prisen og giver yderligere 10% rabat.

–  Vi udfører arbejde i hele landet.

 

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *