Podcastgudstjeneste

hør en gudstjeneste lige hvor du er

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Fælledvej 8, 6100 Haderslev

GPS

55.240481, 9.48853


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Podcastgudstjeneste er et gratis tilbud til dig, der har lyst til at modtage en gudstjeneste, lige hvor du er. Få adgang til en gudstjeneste med tekstlæsning, salmesang og prædiken – om du sidder hjemme i sofaen, er i køkkenet, i bilen, eller løber en tur.

Hør sognepræst Lone Marie Lundgaards podcast til første søndag i advent

Kirkeåret begynder den 1. december 2024 med første søndag i advent. 62 folkekirkepræster fra hele Danmark, Sydslesvig, Færøerne og en dansk kirke i udlandet deltager. Prædikerne er præget af den enkelte præsts udlægning af bibelteksten og derfor forskellige.

Podcastgudstjenesterne følger den klassiske gudstjeneste i folkekirken uden nadver og dåb og varer derfor 30-40 minutter. Liturgien er udarbejdet af præst Lone Marie Lundsgaard, og alle præster følger den samme liturgi. Du bliver derved en del af de 2000 år gamle traditioner i det klassiske kirkerum.

Bog om podcastgudstjenester som julegave

I forbindelse med ’podcastgudstjeneste’ udkommer der en bog med prædikerne, salmerne, billeder fra kirkerne og beretninger fra præsterne. Flotte billeder illustrerer bogen, som kommer på hylderne til jul. Det kan blive årets julegave.

Læs mere om ’podcastgudstjenester’ og lyt til en prøveoptagelse på www.podcastgudstjeneste.dk. Ønsker du at modtage gudstjenesterne i din indbakke, så kan du her klikke dig ind på linket.

Podcastkanalen Hør sognepræst Lone Marie Lundgaards podcast til første søndag i advent

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *