Kirkefotografen

ADRESSE & KONTAKTÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Kirkefotografen

Julie Fischer er en talentfuld kirkefotograf fra Danmark, der har skabt smukke billeder af kirker og mennesker.

Hvis du vil se mere af Julie Fischers arbejde, kan du besøge hendes hjemmeside. Hendes billeder er en hyldest til både arkitektur og menneskelige øjeblikke.

Om Kirkefotografen fra hendes hjemmeside

Jeg hedder Julie Fischer og er uddannet fotograf fra NEXT i København. De sidste mange år har jeg brugt kameraet til at portrættere kirker, tro og det liv, som kirkerne danner rammen om. Jeg hjælper kirker og kirkelige institutioner med fotos til hjemmeside, sociale medier og print og har blandt andet udstillet i flere kirker med værket ’Hvad er tro?’

Jeg er vokset op i en præstefamilie og har gennem min opvækst lært folkekirken at kende indefra som et fællesskab, der har plads til alle i samfundet. Uanset hvilken bagage man har med i rygsækken.

Igennem mit liv har jeg løbende udfordret min tro, været i tvivl og forsøgt at blive klogere. Jeg er dog altid vendt tilbage til kirken, da det er et sted, jeg holder enormt meget af.

Med mine billeder vil jeg gerne give andre et indblik i det særlige, som kirken kan: Traditionerne, ritualerne og fællesskabet. Samtidig vil jeg være med til at vise kirken, som en relevant institution i et moderne samfund.

Når jeg fotograferer kirker, leder jeg altid efter de unikke detaljer. Det som gør hver enkelt kirke speciel: Måske er det de runde buer, den stærke røde farve eller det smukke orgel? Detaljerne er vigtige for at fange den særlige stemning, historie og sjæl, som er i kirkerne.

Det unikke er også vigtigt, når jeg tager billeder af mennesker og livet i og omkring kirkerne. Jeg har været i lære som portrætfotograf og har en naturlig og ligetil tilgang til mennesker. Jeg kan derfor både tage de gode medarbejderfotos og dokumentere de mange begivenheder, som foregår i kirken, hvad enten det er spaghettigudstjenester, koncerter eller børnekor.

Instagram

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *