Guldmann – Tilgængelighed for alle

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Graham Bells Vej 21-23A, 8200 Aarhus N, Denmark

GPS

56.207499, 10.178005


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Guldmann – Tilgængelighed for alle

V. Guldmann A/S blev grundlagt i 1980 og har siden da arbejdet på at udvikle, producere og sælge hjælpemidler til handicappede og arbejdsredskaber til deres hjælpere. Vores hovedkontor ligger i Aarhus, men vi har salgs- og servicekontorer over hele verden.

Under varemærket Stepless by Guldmann sælger vi tilgængelighed for alle. Produktprogrammet omfatter bla. ramper, trappelifte, platformslifte og små elevatorer.  Alle designet til at give gangbesværede, kørestolsbrugere og andre på hjul adgang til deres omverden på trods af niveauforskelle.

Vi tilbyder en bred vifte af produkter inden for tilgængelighed, der passer ind i eksisterende omgivelser og som bruges i både private hjem og offentlige bygninger. Produkterne bruges efter behov i boligen og omgivelserne, så brugerne kan være så selvhjulpne som muligt.

Det kan ofte være en udfordring at forbedre adgangsforholdene i specielt ældre og bevaringsværdige bygninger. Vi tilbyder derfor tilpassede løfteplatforme, der passer til de eksisterende omgivelser.

Vi producerer mange forskellige diskrete og æstetisk flotte løfteplatforme, der kombinerer værdige adgangsforhold med et smukt arkitektonisk udtryk. På den måde kan alle benytte den samme indgang med værdighed i stedet for at personer med nedsat mobilitet henvises til bagindgangen.

Stepless’ sortiment omfatter følgende produkter:

Elevator & platformslift

Special løfteplatforme & specialløsninger indenfor tilgængelighed

Trappelifte

Transportable ramper / dørtrinsramper

Vi tilbyder projektrådgivning under  i alle faser af projektet – lige fra idé til detailprojektering og endelig udførelse.

Har du brug for mere information, er du også altid velkommen til at kontakte os direkte på: tlf. 8741 3100 eller info@guldmann.com.

Læs om: Værdig indgang til kirken på Kirkepartner blog. Artiklen blev først bragt i Kirkepartner Magasin

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *