Dansk Køl & Klima ApS

Specialist i KOLDE løsninger til kirker, kapeller og krematorier

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Lundeborgvej 16, 9220 Aalborg, Denmark

GPS

57.0214934, 10.0093774


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Specialist i KOLDE løsninger til kirker, kapeller og krematorier

DANSK KØL & KLIMA har mere end 30 års erfaring med køle- og frostanlæg til personopbevaring og – nedkøling.

Vælg en leverandør, der har løst opgaven tidligere. I DANSK KØL & KLIMA har vi før hjulpet danske kirker, krematorier og kapeller med driftssikre køle- og frostanlæg.

I DANSK KØL & KLIMA har vi den størst mulige ISO 9001:2015 certificering inden for behandling og håndtering af kølemidler samt køle- og frostanlæg. Det er vores vision at hjælpe kunden i gennem alle faser. Fra tegning og opmåling til montering og idriftsættelse af projektet. Dette opnås ved hjælp af egne køleteknikere, som alle har de højeste kompetencer og uddannelse inden for kølefaget. Vi har teknikere i hele landet, og står til stadighed, efter afsluttet projekt. Din trofaste service partner 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Din tilfredshed er de vigtigste for os.

Køle – og fryseløsninger er vores speciale

Vi har igennem tiden hjulpet flere hospitaler og sygehuse med etablering af køle- og fryserum til personopbevaring med flere temperaturovervågnings funktioner tilknyttet som aktiveres ved væsentlige udsving i temperaturen. Desuden fås flere sikkerhedsforanstaltninger som personalarmer til større fryserum og flere typer af døre, skydedøre og porte afhængigt af projektets udførelse.

Aalborg Kapel havde et behov for høj kapacitet med mulighed for særskilt indstilling af kiste størrelse. DANSK KØL & KLIMA løste opgaven til perfektion med kapacitet på 3 kister pr. celle.

Blomster køling holder blomster og kranse friske til den sidste tid

Vi oplever nu stor efterspørgsel efter kølerum til blomster og buket køling. I dag kan blomsterbindere og blomster forhandlere ikke altid nå at levere kransen eller blomsterne lige til at ceremonien starter. Derfor har vi i dag mange kunder med behov for at holde blomsterne friske og smukke indtil, at de skal bruges til den afdødes sidste tid. Køling til blomster kan eksempelvis fås som større kølerum med skydedøre eller almindelige pull-out døre af glas.

Mere information

Ønsker du mere information omkring køling til kirker, kapeller eller krematorier?
Vi sidder klar til at besvare dit opkald på 7020 3800 med råd og vejledning til, hvordan vi kan løse opgaven for dig.

DANSK KØL & KLIMA ApS           7020 3800          info@dkk-cool.dk              danskkoel.dk

Tags: kistekøl, køling til kirker, køling til kapel, køling til krematorie

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *