Brøgger Arkitekter

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Værkmestergade 25 9. sal Aarhus 8000 Danmark

GPS

56.152082, 10.213657


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Brøgger Arkitekter

Brøgger Arkitekter udfører specialiseret rådgivning i forbindelse med restaurering, ombygning og transformation af historiske bygninger og miljøer. Med udgangspunkt i en omfattende erfaring, grundigt forarbejde og respekt for eksisterende bygninger udvikler vi sammenhængende løsninger til glæde for de mennesker, der skal bruge dem.

Vores medarbejdere inden for feltet kulturarv har forskellige specialer og kompetencer. Det betyder, at vi dækker hele fagets bredde. Vores opgaver spreder sig fra middelalderkirker og slotte, til nyere tids kulturarv med industriens og modernismes huse. Tegnestuens sammensætning af både ældre erfarne og unge visionære kræfter giver et værdifuldt fagligt miljø omkring løsningen af de enkelte opgaver.

Foranalyse og værdisætning af bygning

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i en grundig foranalyse og en værdisætning af den pågældende bygning. I værdisætningen ser vi gennem et dialogorienteret samarbejde med kunden og eventuelt brugerne af bygningen på de dele, der har størst værdi, og dermed hvad der bør tages ekstra meget hensyn til. Værdisætningen er et værktøj, som vi anvender i hver eneste opgave, men analysen og målsætningen foretages og defineres naturligvis ud fra det enkelte projekt. Denne metode gør os i stand til at skabe en komplet forståelse af stedet og dermed i stand til at bevare og videreføre de væsentligste dele af bygningen.

Materialer

Brøgger Arkitekter er stærkt optagede af materialer, og hvordan forskellige materialer virker i et byggeri. Omhu og omhyggelighed er nøgleord i udvælgelsen af materialer og udgør kernen i at trække et steds historie videre i det nye byggeri.

Vores faglighed og tilgang til de enkelte opgaver sikrer, at krav til nye funktioner, energioptimering, tilgængelighed og komfort indpasses med respekt for husenes individualitet og bevaringsværdier.

 

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *