BEECAST

Optag og udgiv prædiken

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Blokken 23 3460 Birkerød

GPS

55.834978639512, 12.408389236122


ÅBNINGSTIDER

Mandag

8-16

tirsdag

8-16

onsdag

8-16

torsdag

8-16

Fredag

8-16

lørdag

Søndag

ER DET DIN SIDE?


BEECAST – optag og udgiv prædikener

FÅ JERES EGEN KIRKE PODCAST – AUTOMATISK OPDATERET HVER SØNDAG

Optag og udgiv prædikener

1. PRÆDIKEN

Med en løsning fra BeeCast bliver præstens prædiken automatisk optaget – helt uden at ændre rutiner eller lære ny teknologi.

2. OPTAGELSE

BeeCast optager dine prædikener i professionel broadcast kvalitet. Det betyder bedste taleforståelighed i optagelserne, og en lydkvalitet som man kender den fra radio og tv. Optagelsen går gennem eksisterende lydanlæg i kirken til BeeCast udstyret. Det eneste præsten skal tænke på er sin prædiken.

3. ARKIVER

BeeCast gemmer alle optagelser automatisk i kirkens eget arkiv. Her er det kun kirken, der har adgang og kan bestemme over indholdet i arkivet. Alle optagelser kan høres igen og bruges i blandt andet konfirmationsforberedelse.

4. UDGIV

BeeCast optagelserne kan udgives præcis hvor, og hvornår du ønsker det. Du har mulighed for at udgive dine prædikener på kirkens hjemmeside, på Facebook, via sms, mail osv.
Som en del af vores løsning, får hver kirke sin egen hjemmeside app med kirkens prædikener – se eksempelvis bistrup.kirke.nu
Hvis du ikke er interesseret i at få dine optagelser udgivet, men vil have dem til intern brug i kirken, er det selvfølgelig også muligt.

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *