Podcast prædiken

Podcast prædiken. Kriser gør os kreative. Kirke efter kirke streamer gudstjenester via YouTube og Facebook. Og når mange flere mennesker, end de, der normalt sætter deres ben i en kirke.

Det er fantastisk at se kirker så omstillingsparate! Netop derfor tilbyder jeg nu en service, der kan udvide kirkens målgruppe, tid og sted.

Streaming kræver nemlig, at du sidder foran en skærm i et bestemt tidsrum. Og efter gudstjenesten risikerer alle de gode ord at havne i glemmebogen.

Podcast derimod kan man altid lytte til, mens man cykler, laver mad, luger ukrudt eller blot tager en slapper på sofaen. Podcast er som bekendt et online radioprogram, der altid er tilgængeligt.

Podcast prædiken

Jeg opfordrer derfor præster til at tage deres bedste prædikener frem på ny, kigge på dem med friske øjne og indtale dem i tre dele på deres telefon.

Herefter sørger jeg for produktion af færdige podcasts med introduktion, jingler mellem hver del af prædikenen og afrunding med henvisning til kirkens hjemmeside. Jeg hjælper også gerne med redigering, hvis ønsket.

Her er fordelene for jer: Jinglerne er uden copyright. Lyden er optimeret af en professionel lyddesigner. Og jeg er behjælpelig med upload på den gratis online lydtjeneste Soundcloud. Herefter kan I indlejre prædikenerne på kirkens hjemmeside og dele dem på kirkens sociale medier.

Det koster ikke en herregård, og det giver mulighed for at give trøst, opmuntring og undervisning til mange.
Og det er god investering for kirken i en tid, hvor vi sparer lys, varme og andre gudstjenesteudgifter.

Kontakt mig for nærmere tilbud på 28 707 703 eller mail@svendlobner.dk. Se mine anbefalinger fra kirker og kirkelige organisationer på www.svendlobner.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *