Northstar lyd- og billeder for Jylland og Fyn

NorthStar udvider med ny Vest-afdeling for Jylland/Fyn

Northstar udvider på Fyn og Jylland
Northstar udvider på Fyn og Jylland

NorthStar har åbnet et nyt salgs- og servicekontor i Århus. Herfra vil salgschef René Knudsen udvide kendskabet til NorthStars AV-løsninger, så virksomhedens kontakt og service til nye og eksisterende kunder vest for Storebælt bliver styrket.

– NorthStars forretning udvikler sig meget positivt. Vores fremgang skyldes bl.a., at vi løbende udvider vores produktsortiment, så vi i dag dækker ethvert behov inden for professionel lyd og billede – og at vi kan skræddersy løsningerne optimalt til kunderne, fortæller Lennart Funch, CEO hos NorthStar.

Northstar er kirkepartner

– Ring – og vi er der om 19 minutter’ er vores kundemotto. Hos NorthStar er kundernes tilfredshed helt afgørende, og det er vores mål, at levere branchens bedste service – hurtigst muligt,” understreger Lennart Funch.

-Med den nye afdeling i Århus og René Knudsens store erfaring med teleslyngeanlæg, lyd- og billedløsninger kan vi næsten opfylde vores motto over hele landet – uanset om det er akut service eller et uforbindende besøg for at hjælpe med AV-løsninger til kundens ønsker og behov.

– NorthStar har allerede rigtig mange tilfredse kunder i Jylland og på Fyn, som vi ser en fordel i at være tættere på. Så med vores nye vest-afdeling er NorthStar mere end nogensinde kundernes lokale lyd- og billedleverandør. Ved at styrke virksomheden kan vi fortsætte vores udvikling og få flere glade kunder i hele Danmark – uden at gå på kompromis med vores service og kvalitet. Ja, vi stopper ikke her og har allerede flere tiltag på vej, afslutter Lennart Funch.

beecast annonce podcast

En tanke om "Northstar lyd- og billeder for Jylland og Fyn"

Kommentarer er lukket.

%d bloggers like this: