Kirkens Forum fagmesse

Kirkens Forum fagmesse med mange faglige indlæg, inspiration og underholdning i særklasse

Masser af indlæg og mini-koncerter på Kirkens Forum, der nu har 124 udstillere i MesseC i Fredericia den 12. og 13. november

Programmet for de faglige indlæg på messen KIRKENS FORUM er nu klar. De besøgende kan opleve flere end 40 indlæg fra tre scener på de to dage d. 12. og 13. november 2014 hos MesseC i Fredericia.

Program på Kirkens Forum fagmesse 2014

I et stort loungeområde vil flere end 50 skiftende kunstnere og foredragsholdere giver smagsprøver på deres oplæg og musik.

Som noget helt nyt optræder Søren Okholm, Jakob Sveistrup, Dodo og Tamra Rosanes og svarer på spørgsmål efterfølgende.

Foredragene holdes af eksperter i at skabe optimale rammer og indhold til Folkekirken. Biskop Peter Fischer-Møller taler om at være miljøansvarlig ”grøn kirke”. Og Kirkefondets generalsekretær Henrik Bundgaard Nielsen om at holde kirkerne åbne i stedet for at lukke dem.

– Lukninger kan imødegås med en aktiv indsats nu, siger han.

  • Øvrige emner spænder fra sikkerhed og arbejdsmiljø i kirkerne til kommunikation på Facebook og web med hjemmeside til iPhone og smarthphones. Mange af oplæggende har fokus på børn og unge i kirken.

Besøgende kan også få mere at vide om pilgrimsvandringer, retræte og meditation, ligesom der er inspiration til den næste sognerejse, til koncerter og foredrag i sognegården.

De 124 udstillere på messen præsenterer nye produkter og giver råd og vejledning før beslutningen omkring nye investeringer. Stifterne deltager med en stand, hvor man bl.a. kan få byggevejledning og en uformel snak med ansatte på de ti stiftskontorer.

Kirkens Forum fagmesse udstillere

 

Se hele programmet her 

 

Entre er gratis mod registrering på messens hjemmeside www.kirkensforum.dk – og bussen går lige til døren fra hele Sjælland for kr. 300,- t/r begge dage – se mere på hjemmesiden og book en plads nu.

 

  • Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte projektleder Hanne Iversen på mail hi@messec.dk eller tlf. 75 92 25 66.

Skriv et svar