UB-let er en 100% dansk produktionsvirksomhed

Vi tilbyder dig individuelle løsninger efter dit behov. UB-let A/S blev grundlagt i 1967 med fokus på at udvikle og producere hjælpemidler til handicappede og gangbesværede.

Målet med vores løsninger og produkter er altid at øge livskvaliteten for brugeren og sikre arbejdsmiljøet for hjælperen.

Vi kæmper for et godt arbejdsmiljø

Gennem årene har UB-let opbygget en solid erfaring med processen omkring brugerdreven innovation. Det er erfaringer, som løbende har medvirket til et større fokus på interne transportløsninger til arbejdspladsen. Her er arbejdsmiljø og jobfastholdelse blevet hverdag både for vores kunder og UB-let. Vores produkter afhjælper mangeartede arbejdsmiljøproblematikker, både hos det offentlige og private virksomheder.

Derfor skal du vælge UB-let som leverandør:

• Vi hjælper dig med at skabe et godt arbejdsmiljø
• Vi tilpasser en løsning, som passer til dit behov
• Vores køretøjer har lang levetid, så du er fri for at investere i et nyt igen om 5 år
• Du får adgang til reservedele i hele køretøjets levetid. Vi har stadig reservedele på lager til køretøjer, som vi leverede for 25 år siden. Sådan er det langt fra hos alle leverandører
• Hurtig levering – inden for 2 uger efter bestilling af produktet. Det er en af fordelene ved at have egen produktion i Danmark

Anmeldelser og referencer

Anmeldelser & ratings

Ingen anmeldelser endnu. Vær den første til at skrive en!

Skriv en anmeldelse