Mission Øst er en international nødhjælps- og udviklingsorganisation, der arbejder for at hjælpe sårbare mennesker og støtte lokalsamfunds kapacitet til at organisere og hjælpe sig selv gennem aktiviteter fra nødhjælp under katastrofer til langsigtet udviklingshjælp.

Mission Øst yder katastrofe- og udviklingshjælp i bl.a. Rumænien, Armenien, Irak, Tadsjikistan, Afghanistan, Nepal, Burma, Syrien og Nordkorea.

I Nordirak har Mission Øst siden august skaffet tøj, tæpper, madrasser, byggematerialer og livsnødvendig medicin til over 10.000 fordrevne kristne og yezidier.

I Nepal var Mission Øst hurtigt på pletten efter jordskælvet den 25. april 2015 og har siden hjulpet over 65.000 mennesker med husly, drikkevand, hygiejne og sanitet.

I Nordkorea er Mission Øst den eneste danske hjælpeorganisation. Mission Øst har bl.a. givet fødevaretilskud til ca. 50.000 børn og reddet mange af dem fra den visse sultedød. En FN-rapport konkluderer nemlig, at 27,9 procent af Nordkoreas børn er kronisk underernærede.

Anmeldelser og referencer

Anmeldelser & ratings

5 Gennemsnitslig
(1)
5 stjerner
1
4 stjerner
0
3 stjerner
0
2 stjerner
0
1 stjerne
0

Del dine tanker med andre besøgende.

Skriv en anmeldelse →
  1. Af CarstenD 29. januar 2015

    Vigtigt at hjælpe i de lande som er ramt at krig og katastrofer.

Skriv en anmeldelse