imusic

ADRESSE & KONTAKT


Address

Sindalsvej 36, 8240 Risskov, Denmark

GPS

56.15203256834, 10.205005544812

Telephone


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


imusic.dk er en netbutik med Danmarks største udvalg af bøger, film, musik og merchandise til konkurrencedygtige priser.

På imusic.dk finder du bøger fra stort set alle danske forlag. Endvidere finder du et stort udvalg af udenlandske-, studie-, og sangbøger. Vi har også andre relevante titler til de forskellige kirkelige handlinger.

Kirker kan få rabatter med SKI-aftale

De danske folkekirker er berettiget til at købe bøger og film under denne SKI-aftale, hvor der tilbydes større rabatter på de fleste varer.

SKI-aftale

imusic.dk er offentlig leverandør via en SKI-aftale af bøger, film og spil til folke- og skolebiblioteker. Vi har derfor stor erfaring med salg til både private og institutioner.

Læs mere om aftalen og vilkår her

Venligst bemærk, at I skal være oprettet som bruger og være logget ind med jeres individuelle kundenummer for at se de gældende SKI-priser på imusic.dk.

Kontakt imusic.dk på salg@imusic.dk for at blive oprettet som SKI-kunde.

Kontakt gerne imusic

Har I forespørgsel til et specifikt materiale som ikke findes på hjemmesiden, eller for anden henvendelse, er I altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, der sidder klar mandag til fredag (fra 8-16) på tlf. 86938600 eller e-mail salg@imusic.dk.

Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde med de danske folkekirker.

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Leave a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *