IMMO A/S

ADRESSE & KONTAKT


Address

Friis Hansens Vej 9, 7100 Vejle, Denmark

GPS

55.67536292571, 9.57810525092

Telephone


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Eksperter i motoriserede hjælpemidler

IMMO A/S. Siden opstart i 1967 har vi afhjulpet og forebygget immobilitetsproblemer ved at udvikle motoriserede hjælpemidler til OEM, rehab-, sundheds-, service-, bygge- og industrisektorer samt vores egen parasport. Vi lytter til vores kunders problematikker og tilbyder svar, der er opdaterede på de nyeste teknologier, og som overholder gældende lovgivninger.

Læs Elektrisk katafalk forbedrer arbejdsmiljøet

Fri bevægelighed

Hos IMMO arbejder vi for menneskers og virksomheders frie bevægelighed. Målet er konstant at skabe løsninger enten på eksisterende maskiner eller maskiner bygget fra bunden, til et individuelt menneske eller til generel brug og samtidig optimere ved at bryde daglige rutiner. Dette til gavn for både arbejdstager og arbejdsgiver. Derfor siger vi, at vi arbejder for menneskers og virksomheders frie bevægelighed.

Danmarks eneste katafalk med 4-hjuls træk. (klik se læs PDF fil)

Danskproducerede specialløsninger

Immo har egenproduktion i Vejle. Det giver os muligheden for at udvikle og producere specialløsninger i tæt samarbejde med kunden. Dette førte til den første og eneste eldrevne og firehjulstrukne katafalk med elektrisk hæve-sænkefunktion. Der har i udviklingen være fokus på sikkerhed, minimal vedligeholdelse og brugervenlighed.

Katafalken er udstyret med to kraftige, men støjsvage elmotorer, der kan klare en totalvægt op til 400 kg. Den er velegnet til kørsel i ujævnt terræn såsom stigninger, græs, løst grus og brosten. Designet er holdt simpelt og diskret af respekt og hensyn til miljøet.

Læs om navneskift fra UB-let til IMMO 

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

Leave a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *