Bibelselskabet

ADRESSE & KONTAKT


Address

Frederiksborggade 50, 1360 København, Danmark

GPS

55.685833, 12.5663891

Telephone


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


Bibelselskabet

Bibelselskabet har en spændende hjemmeside. Her kan du slå op i bibelen på Bibelen online. Du kan læse den tekst, præsten prædiker over på søndag. Og du kan finde den rigtige bibeludgave til dig selv eller som gave til konfirmander, brudepar eller børn.

Læs om Bibelen for konfirmander…

Forlag

Bibelselskabets Forlag udgiver den autoriserede danske, grønlandske og færøske oversættelse af Bibelen i forskellige indbindinger, formater og medier. Desuden udgiver forlaget bibeldele, børnebibler, konfirmandmateriale, studie- og undervisningsmateriale samt computerspil og andre elektroniske udgivelser. Se Bibelselskabets udgivelser her.

Hele Bibelen er tilgængelig online på www.bibelen.dk.

Boghandel

Bibelselskabets Boghandel forhandler Bibelen på mere end 100 forskellige sprog. Derudover består sortimentet af al tænkeligt bibelsk materiale samt litteratur om andre religioner.

Alt kan bestilles online på www.bibelselskabet.dk/boghandel

Du kan kontakte os på følgende adresse:

Bibelselskabet
Frederiksborggade 50
1360 København K
Sekretariat: mandag – fredag 9-16
Tlf. 33 12 78 35
Fax 33 93 21 50
E-mail: bibelselskabet@bibelselskabet.dk

Læs om Myldrebibelen

Indsamlinger

For mange mennesker er adgang til bibelen på deres modersmål et brændende, men langt fra realistisk ønske. Igennem De Forenede Bibelselskaber støtter Bibelselskabet derfor oversættelse, produktion og distribution af bibler samt fremme af bibelkundskab verden over. Læs mere her.

Bibelselskabet er medlem af de danske indsamlingsorganisationers brancheorganisation, Isobro. Isobros formål er blandt andet at virke for en sund og samfundsansvarlig udvikling af indsamlingssektoren. De indsamlingsetiske retningslinjer (del A), som gælder for alle medlemmer af Isobro, kan findes på Isobros hjemmeside. Indsamlingsorganisationerne har desuden forpligtet sig til at udarbejde yderlige retningslinjer (del B), som er specifikke for den enkelte organisation. Sådanne retningslinjer har Bibelselskabet udarbejdet og afleveret til Isobro.

Læs om Højsangen i ny oversættelse Sange til kærligheden

Formål

Det danske Bibelselskab er en almennyttig, kirkelig institution, som Hendes Majestæt Dronning Margrethe II er protektor for. Bibelselskabets formål er at gøre Bibelen nærværende såvel internationalt som i Danmark. Det gør vi ved at udgive Bibelen og bibelsk materiale på et sprog, man kan forstå, i en form, man kan anvende og til en pris, man kan betale. Bibelselskabet rummer Indsamlinger, Forlag og Boghandel, der hver på deres felt arbejder med at gøre Bibelen nærværende i ind- og udland.

PRODUKTER & SERVICE

PLACERING PÅ KORT

CONTACT OWNER

NEW SEARCH

0 reviews for “Bibelselskabet

Leave a review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *