AV-HUSET A/S

God lyd sikrer oplevelsen

ADRESSE & KONTAKT


Adresse

Jernbuen 1, 4700 Næstved, Denmark

GPS

55.252029790685, 11.800797809924


ÅBNINGSTIDER

ER DET DIN SIDE?


AV-HUSET A/S har over 30 års erfaring som professionel leverandør af lyd- og AV-løsninger. Vi lægger vægt på at levere brugervenlige kvalitetsløsninger, som tilpasses rummets arkitektur.

Vi har specialiseret os i lyd og billede til kirker, menigheds- og sognehuse.

  • Højttalersystemer, teleslyngeløsninger, forstærker og mikrofonanlæg
  • Projektions- og lærredsløsninger
  • Informationsskærme, informationssystemer og software
  • Overvågningskamera og skærme
  • LED, udendørsskærme og skærmpyloner
  • AV-Huset har egne installationsteknikere og programmører
  • Vi tilbyder fulde vedligeholdelseskontrakter og servicetilkald på vores løsninger
  • Mulighed for at leje supplerende udstyr ved events og arrangementer

God lyd sikrer oplevelsen


Det vigtigste ved en prædiken er, at tilhørerne kan høre den klart og tydeligt. Vi har løst problemer med taleforståelse i en lang række kirker over hele Danmark. Med unikke retningsbestemte højttalere kan vi målrette lyden individuelt i hele kirkerummet. Når vore teknikere har beregnet, hvor højttalerne skal monteres, kan de slanke højttalere indfarves, så de bliver næsten usynlige i rummet. Er der eksisterende kabler, bliver disse naturligvis genbrugt, hvis det er muligt.


En effektiv information


Infoskærme er ideelle til at orientere om arrangementer foran kirken, i våbenhuset eller som salmetavler i kirkerummet. Opdateringer til infoskærmene sendes fra et sted til en eller flere skærme i kirken eller hele sognet, hvor aktiviteter og gudstjenester skal præsenteres.


Multirum med sjælen i behold


Mange ønsker at anvende kirkerummet på nye måder – information, film, foredrag, koncerter med mere. Vi kender mulighederne og kan installere løsningerne med respekt for rummet. Lad vores konsulenter rådgive og vise de muligheder der er, når moderne teknik skal mødes med klassisk arkitektur.

Kontakt Jens Ravn på mobil 2542 7102 eller mail jens@av-huset.dk og få en uforpligtende snak om mulighederne. Eller ring på vores hovednummer 5577 4030 / send mail til info@av-huset.dk.

Verdensmål

I AV-Huset er vi bevidste om, at vi har et samfundsmæssigt ansvar og vi har derfor tilsluttet os FNs Global Compact og de 17 Verdensmål i 2015. FNs Global Compact er verdens største frivillige initiativ for ansvarlige virksomheder, der arbejder på at skabe en bedre verden. Dermed forpligter vi os som virksomhed til at tilpasse vores virke og strategier til ti principper inden for områderne menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljøprincipper og anti-korruption samt de 17 Verdensmål, som udgør en fælles plan for fred og velstand for mennesker og planeten – nu og i fremtiden. Ovenstående tilsikres ved fuld oplysning samt en fra virksomheden årlig rapportering til FN.

AV-huset og verdensmål

PRODUKTER & SERVICE

CE mærket

Verdensmål for bæredygtig udvikling

PLACERING PÅ KORT

KONTAKT OS

NEW SEARCH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *