Salmetekst på væggen i Skoven kirke

Salmetekst på væggen i Skoven kirke

Nye billeder og lyd forbedrer oplevelserne i kirken

Skoven kirke fik ny lyd og salmetekst med billed løsning fra Oticon
Skoven kirke fik salmetekst på væggene og ny lyd

Salmetekster kan med projektor læses på storskærm på væggen. Billeder med kirkekunst bliver vist på væggene  som illustration til prædikenen. Det hele sker digitalt med en ny AV-løsning i den gamle kirke.

Skoven Kirke ligger i det smukke Hornsherred nord for Jægerspris. Den ellers umiddelbart så beskedne kirke har investeret i lydanlæg og projektor.

Lyd uden skrat og knas

Det nye lydanlæg har medført en bedre lydkvalitet til stor glæde for kirkegængerne. Væk er skratten og knasen fra højtalerne i det gamle anlæg, og nu står lyden af præstens stemme skarpere end nogensinde før.

 

Sognepræst Adrian laver PowerPoints til gudstjenesterne
Sognepræst Adrian laver PowerPoints til gudstjenesterne

Salmetekst på væggen

Sognepræst Adrian Hove-Kreutzfeldt fortæller om den første gudstjeneste, at samtlige kirkegængere virkede til at finde det nemmere at følge med i teksten på storskærm fremfor at sidde foroverbøjet i sin salmebog.
For sognepræsten har den nye lyd og billede i kirken dog betydet ekstra forberedelse. Nu skal der tilrettelægges PowerPoint-shows til gudstjenesterne. Men den ekstra indsats er det hele værd set i lyset af den gode respons fra kirkegængerne, mener præsten.

Stor tilfredshed blandt kirkens ansatte

Kirkens ansatte har taget positivt imod fornyelserne. Lyd og AV-udstyret er let at betjene for personalet. Det nye udstyr går godt i spænd med kirkens visuelle fremtoning. Højtalerne er anonyme og blender godt ind i billedet, mens anlæg og projektor ikke er synligt i kirken.

Skoven Kirke digital kunst
Skoven Kirke digital kunst

”Så vi er meget tilfredse med det visuelle udtryk af det nye udstyr,” udtaler Adrian Hove-Kreutzfeldt.

Udstyret er leveret af Oticon.dk, som bl.a. har specialiseret sig i højtaleranlæg og AV-løsninger til kirker.

En tanke om "Salmetekst på væggen i Skoven kirke"

Kommentarer er lukket.