Mission Afrika vil netværke

Mission Afrika sætter fokus på netværk

Netværksstrategien er et modsvar til tidens økonomiske udfordringer.

Der sker samtidig en reduktion af medarbejderstaben. Generalsekretær Kristian R. Skovmose må vige posten og i hans sted konstitueres Peter Fischer-Nielsen (tidligere vice-generalsekretær). Sekretariatet bliver indskrænket til færre medarbejdere.

Anne Mie Skak Johanson
Anne Mie Skak Johanson, formand for Mission Afrika. Foto: Mission Afrika

Mission Afrika skal være kendt som en levende netværksorganisation. Det skal i fremtiden være lettere for menigheder og enkeltpersoner at komme på banen med initiativer og aktiviteter i forhold til både det danske og det internationale arbejde. Det har Mission Afrikas bestyrelse netop besluttet.

Konkret vil det betyde, at et større ansvar kommer til at hvile på frivilliges skuldre, og at sekretariatets opgave i stigende grad bliver at fremme og understøtte netværksaktiviteter og sætte gode rammer for det frivillige engagement.

– Vi ved, at frivillige gerne vil have ansvar, og det skal vi give dem i endnu højere grad. Det er ikke nyt for Mission Afrika at tænke baglandet og de frivillige tæt ind i det daglige arbejde. Men vi har behov for at styrke dette fokus endnu mere og lade det være vigtigt i alt, hvad vi foretager os, siger Anne Mie Skak Johanson, formand for Mission Afrika.

Det knager og brager i mission

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *