Kister og arbejdsmiljø

Kister og arbejdsmiljø

Kister og arbejdsmiljø

Fokus på arbejdsmiljø – Læs mere om hvordan Balle Innovation kan hjælpe. 

Balle Innovation. Kistevogn eldreven 04-01-0038
Kister og arbejdsmiljø. Balle Innovation. Kistevogn eldreven 04-01-0038

 I dagens Danmark skal vi være længere på arbejdsmarkedet. Regeringen hæver pensionsalderen, men samtidig bliver der lavet foranstaltninger til at sikre, at det fysiske arbejdsmiljø er i orden.

På kirkegården og i kirken skal der naturligvis også være et godt arbejdsmiljø.

Når en tung kiste på måske 100 kilo skal løftes, så er det en alt for stor belastning for kroppen. Derfor vil Balle Innovation gerne række armen ud og hjælpe.

Denne YouTube video viser den nemme håndtering og den lille vende radius. 

Kister og arbejdsmiljø

Den totale løsning er en kistevogn med motor monteret, der er nem at håndtere og kan let komme rundt, da der er monteret drejehjul for og bag.

Balle Innovation Aps løsninger strækker sig fra manuelle over selvkørende til fuld automatiske kistevogne. Se mere på Kirkepartner.dk om Balle Innovation Aps

Virksomheden kan også levere reoler. Der er en en standard reol med 3 hylder, hvor kisten rulles ind for enden. De kan også levere en reol med 3 udtrækshylder. Alle kistevogne kan hæves så kisten kan skubbes ind på øverste hylde.

Katafalker bliver tilpasset til en enkelte kunde. Vi har dog lavet en standard vogn, hvor kunden kan lave sine tilrettelser, så den passer ind i omgivelserne. Som standard har virksomheden  udviklet en fuld automatisk, delvis automatisk eller en simple manuel løsning. Alt efter behov.

Balleinnovation er Kirkepartner. Læs mere på webprofil og find kontaktoplysninger.

2 tanker om "Kister og arbejdsmiljø"

Kommentarer er lukket.