Kirkens bygninger – tilbud fra leverandører

Kirkens bygninger – tilbud fra leverandører

Kirkens bygninger – få det rigtige tilbud

Menighedsråd har ansvaret for kirkens bygninger. I Danmark er der fine gamle landsbykirker, som har stået i mange hundrede år. Hvert år skal menighedsrådet lavet et syn på kirken og kirkegården og kirkens andre bygninger som præstegård, kontorer og konfirmandstuer.

Kirkesyn og tilbud


Ved synet bliver mangler skrevet op. Og så skal menighedsrådet ofte finde hjælp til at udbedre manglerne. Det kan være opgaver med kalk, fugt eller mindre reparationer. Nogle får til opgave at indhente tilbud. Og så er udfordringen, skal vi bruge de sædvanlige leverandører eller skal vi indbyde nogle flere til opgaven. Og hvor finder vi dem, og hvordan klarer de at løse opgaverne.

Kirkepartner Leverandørguide 2017
Kirkepartner Leverandørguide 2017

Kirkens bygninger i trykt leverandørguide – vejviser

Kirkepartner Leverandørguide for 2017 udkommer nu på tryk. Det er et supplement til den online leverandørguide på www.kirkepartner.dk . Leverandørguiden er inddelt efter faggrupper, så menighedsråd let kan finde dem, der kan løse opgaver vedrørende bygninger. På online guiden kan man også søge geografisk, så man let kan finde dem der bor i regionen og på den måde støtte lokale leverandører.

God fornøjelse med syn på kirke og kirkegård og brug Kirkepartner flittigt

Læs Leverandørguide 2017 online i bladre version

3 tanker om "Kirkens bygninger – tilbud fra leverandører"

Kommentarer er lukket.