Kirke messe online

Kirke messe online

Vejviser og leverandørguide

Kirke messe online kan du finde på kirkens vejviser og leverandørguide Kirkepartner online. Her kan du altid finde de leverandører, du har set på messe eller i Menighedsrådenes Blad. Der er åbent døgnet rundt 365 dage om året.

Søgeord og kategorier

Søg efter det du vil finde. Hvis kirken skal have nye kirkestole eller andet inventar til kirken. Måske en lysglobe eller et altertæppe. Eller måske er lyden for dårlig, så kirkegængerne ikke kan høre præsten. Så søg efter ‘lydanlæg’.

Kirke messe online med Kirkepartner leverandørguide og vejviser
Kirke messe online med Kirkepartner leverandørguide og vejviser

Måske er det også på tide at skifte belysningen ud til LED belysning. Nu kan det fåes med varmt lys og det sparer energi og penge. Kirketjeneren behøver ikke jævnligt op på en stige for skifte glødelamper. LED pærerne holder meget længe og skal derfor ikke udskiftes ret tit.

Kirkepartner viser vej

Kirke messe til bygninger og omgivelser

Kirkepartner.dk omfatter alt til kirken. Der er kategorier med aktiviteter, der omfatter sogneaftener og koncerter. Det er muligt at finde bøger, video og film. Begravelse og kirkegård hjælper graveren med at finde tilbehør og maskiner. Kirkens bygninger findes i arkitekt- og kalk- og vedligeholdelses kategorier. Kirkens inventar har områder med renovering og køb af nyt f.eks. sølvtøj til alteret. Menighedsrådene kan finde hjælp til alle arbejdsområder.

Andre kirkemesser på fysiske adresser

Messer med udstillere af spændende produkter til kirkerne arrangeres jævnligt. I september var der Kirkens Forum kirke messe i Fredericia. Der var en god deltagelse med godt 1000 besøgende.

Hvert år har Landforeningen af Menighedsråd årsmøde og udstillinger på Nyborg Strand. Det kan vi også godt kalde en kirke messe.

Kirkevejviser og leverandørguide