Kirke messe online

Menighedsrådsforeningen var med på Kirkens Forum
Menighedsrådsforeningen var med på Kirkens Forum. Foto: Kirkens Forum

Kirke messe med udstillere af spændende produkter til kirkerne foregår jævnligt. I september var der Kirkens Forum kirke messe i Fredericia. Der var en god deltagelse med godt 1000 besøgende.

Hvert år har Landforeningen af Menighedsråd årsmøde og udstillinger på Nyborg Strand. Det kan vi også godt kalde en kirke messe.

Kirke messe online

Kirke messe online kan du finde på kirkens vejviser og leverandørguide Kirkepartner online. Her kan du altid finde de leverandører, du har set på messe eller i Menighedsrådenes Blad. Der er åbent døgnet rundt 365 dage om året.

Søgeord og kategorier

Søg efter det du vil finde. Hvis kirken skal have nye kirkestole eller andet inventar til kirken. Måske en lysglobe eller et altertæppe. Eller måske er lyden for dårlig, så kirkegængerne ikke kan høre præsten. Så søg efter ‘lydanlæg’.

Måske er det også på tide at skifte belysningen ud til LED belysning. Nu kan det fåes med varmt lys og det sparer energi og penge. Kirketjeneren behøver ikke jævnligt op på en stige for skifte glødelamper. LED pærerne holder meget længe og skal derfor ikke udskiftes ret tit.

About Carsten Dybkjær 696 Articles
Jeg har arbejdet som sognepræst i 30 år. Samtidigt har jeg arbejdet med kommunikation. Min interesse for kommunikation og medier har jeg fået opdateret med en tillægsuddannelse i journalistik, diverse IT uddannelser, samt masterclass i kommunikation.