ERIK arkitekter

ERIK arkitekter

ERIK arkitekter

ERIK arkitekter er gennem de seneste år vokset gennem opkøb. En række navne er nu blevet til et navn. De tidligere KPF Arkitekter, Brøgger Arkitekter, Formsprog, Erik Møller Arkitekter og SITE Arkitekter er nu samlet under ét navn og under ét fælles værdigrundlag.

Navnet ERIK

”Vi ledte efter et navn, der kunne samle alle vores ekspertiser og geografiske lokationer under et. Det skulle signalere, at vi er tæt på, ydmyge og altid i øjenhøjde med hinanden, vores samarbejdspartnere og vores kunder. Derfor er vi på fornavn – ERIK. Vi står på skuldrende af de tidligere mestre, men vi skal også vise, at vi i dag er en samlet enhed på tværs af de fire tegnestuer”,siger Sine Juul Praastrup.

Med det nye navn forventer virksomheden, at kunne samle alle de dygtige medarbejdere under et navn. Det gør det meget enklere at kommunikere til kunder og samarbejdspartnere. Det er ikke historien omkring de gamle navne, der fylder. Men i stedet et fokus på den helt afgørende forskel, ERIK arkitekter kan gøre for kunderne.

ERIK arkitekter
ERIK arkitekter er et nyt navn for en række arkitektvirksomheder. Foto: ERIK arkitekter

”Vi har været ekstremt positivt overraskede over medarbejdernes engagement i den nye fælles identitet for virksomheden. Det er alles hverdag, vi med ét ændrer rammen på, så det betyder meget for partnerkredsen, at alle er med ombord”, siger Sine Juul Praastrup, adm. direktør og partner i ERIK arkitekter.

God arkitektur

”God arkitektur opstår, når engagerede mennesker i tæt relation med bygherren er en inspiration for hinanden og tro mod den kontekst, vi skaber til”, siger Sine Juul Praastrup.

ERIK arkitekter er en af de største og ældste arkitektvirksomheder i Danmark med rødder tilbage til 1930. Virksomheden har gennem årene opbygget en solid erfaring med arkitekt- og bygherrerådgivning inden for alle varianter af nybyggeri, renovering, kulturarv, indretning og adfærd. Arkitektvirksomheden beskæftiger ca. 150 medarbejdere fordelt på kontorer i Viborg, Aarhus, Aalborg og København.