Elektrisk katafalk forbedrer arbejdsmiljøet

Elektrisk katafalk forbedrer arbejdsmiljøet

Elektrisk katafalk forbedrer arbejdsmiljøet ved kirker og kirkegårde.
Immo har udviklet en ny elektrisk katafalk i samarbejde med gravere og kirketjenere. Katafalken medvirker i høj grad til forbedring af det ergonomiske arbejdsmiljø. Denne model er grundlaget for den katafalk, som vi nu markedsfører.

Undgå at skaden sker ved træk, skub og løft

Erfaringen viser,at det ofte er de sideværts skub af tunge emner, træk, skub eller løft, som giver pludselige skader på kroppen og medfører akut sygemelding af personalet,men lige så ofte ses fysiske gener grundet gentagen slitage på kroppen. Skader som er uoprettelige, når de først er sket. Det er muligt at komme disse problematikker i forkøbet med gode hjælpemidler. IMMO satser derfor på at udvide programmet af standardmaskiner samt tilbyde individuelt skræddersyede maskiner, der løser nyopståede behov/påbud for aflastning af manuelt arbejde.

”At kunne bevæge sig giver en følelse af frihed, som er helt essentiel for menneskers livskvalitet, og som øger sundheden både fysisk og mentalt. Det er dér, vi kan hjælpe.”

Brug af katafalk ved begravelse

Vi vejleder gerne i brugen af katafalken fra kirke til grav.

Dette kan for mange være en udfordring, da det etiske aspekt skal tænkes ind i ceremonien og giveranledning til nye situationer og udfordringer indenfor arbejdsmiljøet.

IMMO A/S er kirkepartner

Virksomheders frie bevægelighed

At holde på en dygtig medarbejder og samtidig optimere på tiden giver et godt resultat for både arbejdstager og arbejdsgiver, derfor siger vi, at vi arbejder for virksomhedernes friebevægelighed.

Det bedste arbejdsmiljø, når hjælpemidler klarer det meste selv

Hos IMMO er vores fokus det gode arbejdsmiljø. Vi arbejder målrettet med motorisering af køretøjer, som skal forbedre det danske ergonomiske arbejdsmiljø.

IMMO A/S produkter

Det politiske fokus på at flytte pensionsalderen, giver anledning til at investere i hjælpemidler / værktøjer der kan aflaste medarbejdere i tide, såledesnedslidning af bevægeapparatet undgås.

Eksperter i hjælpemidler med motor 

IMMO A/S er eksperter i motoriserede hjælpemidler. Produktprogrammet er blevet udvidet med en lang række produkter til brancher, hvor der er brug for motoriseret hjælp til mobiliserede opgaver – som for eksempel på hospitaler, i plejesektoren, industrien, byggeriet og i transportbranchen.

IMMO A/S specialløsninger 

Virksomheden fremstiller fortsat nicheprodukter til kirkerne, Rehab branchen, blandt andethjælpemotorer til persontransport og et komplet El-hockey spilkoncept primærttil mennesker med immobilitets udfordringer

Immo katafalk
Elektrisk katafalk fra Immo