Bo Nygaard Larsen og flygtninge

Bo Nygaard Larsen og flygtninge

Bo Nygaard Larsen
Bo Nygaard Larsen . Foto privat Facebook

Bo Nygaard Larsen blev i september 2015 ekskluderet af Venstres byrådsgruppe i Solrød, fordi han i Deadline på DR 2 kritiserede Venstres flygtninge- og ulandspolitik. Han har nu meldt sig ind i Radikale Venstre.

”Hele Europa står over for så store udfordringer, at de enkelte lande ikke kan løse dem selv. Det kan kun ske gennem et tæt samarbejde i EU, og her har Radikale Venstre mere end noget andet parti vist, at det er klar til at påtage sig det ansvar,” siger Bo Nygaard Larsen.

Radikale Venstre får nu kommunalpolitiker i Solrød Kommune.

”Det er ikke en beslutning, der har været svær at tage. De seneste år har Radikale Venstre været den nødvendige stemme, når det gælder menneskesyn, herunder forholdet til flygtninge. Samtidig fremstår Radikale Venstre som et parti, der mere end noget andet er optaget af uddannelse og dannelse. De områder stemmer overens med mine mærkesager og dér, hvor jeg står politisk, og derfor er det kun naturligt, at jeg nu fortsætter mit politiske arbejde hos Radikale Venstre,” siger Bo Nygaard Larsen, der arbejder som  mediekonsulent i Roskilde Stift og har tidligere været redaktør og mediearbejder i Dansk Sømands og Udlandskirker – DSUK.

En tanke om "Bo Nygaard Larsen og flygtninge"

Kommentarer er lukket.