63 kroner: Giv en flygtningefamilie ris i en hel måned

Mens medierne fokuserer på mennesker på flugt fra Islamisk Stats hærgen i Syrien og Irak, ønsker Mission Afrika at gøre opmærksom på de mange tusinde, der flygter fra uro og terror skabt af terrorgruppen Boko Haram. Se her, hvordan du kan være med til at vende fortvivlelse til håb.



Flere end 200.000 mennesker er flygtet fra den terrorgruppen Boko Harams rædsler til det nordlige Cameroun. Mange har fået nedbrændt deres huse, stjålet deres ejendele og mistet nære slægtninge. En stor del af flygtningene er børn, der nu må benytte forskellige former for bedøvende midler for at dulme de traumer, som de bærer rundt på.

Mission Afrika og Den Lutherske Brødrekirke i Cameroun har sammen iværksat en nødhjælpsaktion, der skal sikre akuthjælp som mad, tæpper, hygiejneartikler og tøj til de mest trængende flygtninge i Mora-området. Samtidig støtter vi en gruppe flygtninge, der har været bosiddende i Mokolo-området i længere tid, og som har brug for mere langsigtet hjælp til etablering af små indtægtsskabende aktiviteter.

Ved at give en gave er du med til at give flygtningene i Cameroun en fremtid.

Så lidt skal der til:

30 kroner = børnetøj til ét barn
63 kroner = en sæk ris til én familie i to måneder
70 kroner = et sæt køkkenudstyr til én familie


Støt Projekt 3019: Nødhjælp nu!

 


Ebola-nyheder fra BBC



Forrige


Find flere

YouTubehttps://www.youtube.com/user/MissionAfrika
Facebookhttp://facebook.com/missionafrika

Mission Afrika