Annoncer på Kirkepartner

Kirkepartner forside

Kirkepartner forside

Annoncer på Kirkepartner kan være en hjælp dig, der gerne vil i kontakt med lokale beslutningstagerne i menighedsrådene. Folkekirken har et budget på næsten 8 milliarder kroner. Menighedsråd og provstier forvalter en stor del af disse midler.

KIRKEPARTNER.DK – kirkens online leverandørguide

Online markedsføring  Med profil optagelse i kirkens leverandørguiden . www.kirkepartner.dk. En unik portal hvor kirkefolk søger information og kontaktoplysninger på leverandører, samarbejdspartnere og organisationer.Banner på kirkens leverandørguide øverst på siden eller i højre side. Se alle muligheder her:  Annoncepriser Kirkepartner.dk 2017

Leverandørguiden er unik. Her kan menighedsråd finde leverandører og kirkelige organisationer med et klik. Guiden er ordnet i emne kategorier som telefonbogens fagkatalog. Hver leverandør kan få sin egen profil optagelse med kontakt information, billeder og kontaktformular. Med et klik kan interesserede få kontakt med jer. Med et eget login, kan I sikre jer at teksten altid er aktuel og fængende. I kan bestille bedre placeringer med visning på forsiden eller øverst i kategorier.

Benyt denne unikke mulighed for at blive fundet af folkekirkens indkøbere. Kontakt

Muligheder for markedsføring til denne målgruppe:

Kirkepartner Leverandørguide og Magasin

Kirkepartner sendes til alle menighedsråd, provstier og stifter. Udgivelsen har faglige artikler om f.eks. energi, renoveringer, arbejdsmiljø, menighedsrådsvalg, kirkegård, undervisning, og IT.

Annoncer i Kirkepartner Magasin.

Hvorfor skal jeg vælge Kirkepartner