Northstar lyd- og billeder for Jylland og Fyn

NorthStar udvider med ny Vest-afdeling for Jylland/Fyn

Northstar udvider på Fyn og Jylland
Northstar udvider på Fyn og Jylland

NorthStar har åbnet et nyt salgs- og servicekontor i Århus. Herfra vil salgschef René Knudsen udvide kendskabet til NorthStars AV-løsninger, så virksomhedens kontakt og service til nye og eksisterende kunder vest for Storebælt bliver styrket.

– NorthStars forretning udvikler sig meget positivt. Vores fremgang skyldes bl.a., at vi løbende udvider vores produktsortiment, så vi i dag dækker ethvert behov inden for professionel lyd og billede – og at vi kan skræddersy løsningerne optimalt til kunderne, fortæller Lennart Funch, CEO hos NorthStar.

Northstar er kirkepartner

– Ring – og vi er der om 19 minutter’ er vores kundemotto. Hos NorthStar er kundernes tilfredshed helt afgørende, og det er vores mål, at levere branchens bedste service – hurtigst muligt,” understreger Lennart Funch.

-Med den nye afdeling i Århus og René Knudsens store erfaring med teleslyngeanlæg, lyd- og billedløsninger kan vi næsten opfylde vores motto over hele landet – uanset om det er akut service eller et uforbindende besøg for at hjælpe med AV-løsninger til kundens ønsker og behov.

– NorthStar har allerede rigtig mange tilfredse kunder i Jylland og på Fyn, som vi ser en fordel i at være tættere på. Så med vores nye vest-afdeling er NorthStar mere end nogensinde kundernes lokale lyd- og billedleverandør. Ved at styrke virksomheden kan vi fortsætte vores udvikling og få flere glade kunder i hele Danmark – uden at gå på kompromis med vores service og kvalitet. Ja, vi stopper ikke her og har allerede flere tiltag på vej, afslutter Lennart Funch.

En tanke om "Northstar lyd- og billeder for Jylland og Fyn"

Kommentarer er lukket.