MyldreBibelen

MyldreBibelen til de små

Myldrebibelen for små børn
Myldrebibelen for små børn

 Myldrebibelen er en børnevenlig bog. Der er masser af farver, den er stor og det er let at bladre i siderne af pap. Der er god mulighed for at gå på opdagelse. Illustrationerne er forsynet med opgaver, som børnene kan løse, og som hjælper dem ind i fortællingens univers. Bogen fortæller fire centrale historier fra Det Gamle Testamente og fire centrale historier fra Det Nye Testamente.

Kan du finde duen?

Der er noget for alle i MyldreBibelen: Små børn kan udforske de detaljerede og farverige billeder, og prøve at finde den hvide due, der gemmer sig på alle opslag. De større børn kan også høre genfortællingerne og løse finde- og tælleopgaverne.

Kunstneren bag den nye udgivelse, Esben Hanefelt Kristensen, er ikke uvant med at illustrere Bibelen. Han har tidligere illustreret Bibelen – udvalgte fortællinger, en af Bibelselskabets bestsellere, der er udgivet i mere end 20 lande. Den prisbelønnede kunstner siger om arbejdet med illustrationerne til MyldreBibelen:

“Det har været en stor glæde at arbejde med bogen, og jeg har lavet billeder, som gerne skal vække børnenes interesse: Der er både noget at pege på og spørge om.”

Lisbeth Elkjær Øland, forlagsredaktør på Bibelselskabets Forlag, siger om bogen:

“Det er lykkedes Esben Hanefelt Kristensen at fortælle hver af de otte bibelfortæl-linger i ét stort billede. Børnene ser fx ikke kun skabelsens syv dage, men også syndefaldet og uddrivelsen fra Paradis i ét. Det er et imponerende arbejde!”

Læs også: Bibelshistorier af Ida Jessen

En tanke om "MyldreBibelen"

Kommentarer er lukket.